четвер, 23 серпня 2018 р.

У день Прапора гусятинці попросили миру!

Стань під прапор синьо-жовтий —
Стяг відважних прабатьків,
Доторкнися позолоти
Запорозьких козаків,
Доторкнися голубизни
Патріотів-вояків.
І засяє над тобою
Найдорожчий з прапорів
Будеш гордим за чесноти
Героїчних прабатьків.
Стань під прапор синьо-жовтий
Запорозьких козаків.

Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День Державного Прапора України. Свято, що об’єднує нас українців у всіх куточках держави і світу.
Проте нині цей день, особливо важливий для кожного патріота та українця, адже кілька років поспіль має особливий присмак, присмак болю, віри, мужності та сили.
Саме до нагоди Дня Державного Прапора України, у Гусятині за ініціативи відділу культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради та комунального закладу «Центр культури і дозвілля», поруч із пам’ятником Незалежності було проведено флешмоб.
Участь у ньому, окрім самих організаторів, охоче прийняли: працівники апарату Гусятинської селищної ради, колектив Гусятинської музичної школи та колектив Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області.
Учасники флешмобу із вишитих рушників виклали слово «МИР». Слово - яке за останні майже п’ять років, стало головним для країни і для кожного українця, тим, за що молимося, тим, чого з нетерпінням чекаємо.
Зі святом Вас, співвітчизники! Наш прапор завжди був прапором незламних і сильних, прапором переможців! І він має таким залишатися! Хай мир прийде на нашу землю! І глибокий уклін та шана тим, хто відвойовує цей мир під нашим Прапором!


Немає коментарів:

Дописати коментар