пʼятниця, 24 серпня 2018 р.

Святкування Дня Незалежності України гусятинці розпочали велопробігом



Позитивний настрій, вишиванки і велосипеди, саме таким став початок святкування Дня Відновлення Незалежності України у Гусятинці. Діти, молодь і дорослі зібралися разом на центральній площі міста аби поділитися своїм позитивом цього серпневого дня і у дружньому товаристві разом трішечки проїхатися дорогами міста та околиць.
Ініціатором дружнього велопробігу виступив відділ культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради.
Ми щиро вітаємо всіх українців з цим важливим для країни днем! Нехай новий рік у житті нашої держави стане роком звершень, здобутків та радості. Хай мир запанує на наших землях! І кожен син та донька якнайшвидше повернуться до своїх матерів живими та неушкодженими.
Довідка:
День Незалежності Украї́ни (вірніше за значенням — День Відновлення Незалежності України) — державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України, що прийнято вважати датою створення держави Україна в її сучасному вигляді.










Немає коментарів:

Дописати коментар