понеділок, 27 серпня 2018 р.

У Суходолі та Вільхівчику відсвяткували Дні села (фоторепортажі)

26 серпня комунальний заклад «Центр культури і дозвілля» разом з відділом культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури та спорту Гусятинської селищної ради долучилися до організації та проведення одразу двох святкових подій.
Однією з них було святкування Дня села Суходіл, де силами КЗ «Центр культури і дозвілля» було організовано розваги для дітей. Клоунеса Свистулька (Наталія Подуст) у компанії Циганочки (Аліна Мудра) та східної красуні Жасмін (Ірина Яковчик) разом з дітьми грали в ігри, танцювали, розгадували загадки, бігали навипередки в естафетах. 
За активну участь у розвагах малеча отримала корисні подарунки до школи підготовлені: ВО старости с. Суходіл Ігорем Галябардою, завідувачем клубу с. Суходіл Ігорем Герчак та завідуючим бібліотекою Наталією Герчак . Завершилися розваги фотографуванням під парасолькою із дощем з сердець, роздаванням кульок в обмін на віршики та розмальовуванням обличчя малечі різноманітними квітами, метеликами і тваринками.
У цей же час інша частина колективу КЗ «Центр культури і дозвілля» разом із відділом культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури та спорту Гусятинської селищної ради взяли на себе організацію всієї концертної та розважальної програми до Дня села Вільхівчик.
Розпочалася концертна програма свята із пісні «Вітальна», яку виконав дует у складі: Вадима Мазура та Надії Туткалюк.
Після чого слово привітання на адресу вільхівчан прозвучало від гусятинського селищного голови Михайла Левицького та ВО старости села Вільхівчик Оксани Чичун.
А святковий вечір продовжила декламація віршів учнями Вільхівчицької школи, після чого на сцену до глядача вийшли Тетяна та Іванна Фуг, учениці КЗ «Гусятинської музичної школи» (музичний керівник Галина Дубінська).
Наступним номером святкової програми був виступ солістів Вікторії Мазур, Катерини Ониськів, Анастасії Красовської.
Також запалила вечір кавер-версія світового іспанського хіта Despacito, який під назвою «Десь по світу» виконав квінтет.
Пісня «Моя сорочка - вишиванка» для всіх присутніх прозвучала у виконанні дуету Надії Туткалюк та Вадима Мазура.
На завершення вечора Надія Туткалюк заспівала «Україна» та «Букет», а Вадим Мазур подарував Вільхівцям та гостям свята пісні: «Ріка життя» та «Роса».
Серед дитячих розваг, підготовлених та проведених Клоуном (у виконанні Людмили Кобилянської) та Червоної Шапочки (у виконанні Ірини Корніцької) на дітей чекали: вирізання з кольорового паперу без попереднього нанесення малюнку, розвага «Малюнок на голові», кулька за віршик та малювання на ватманах пальчиками. Під час якого чотири групи дітей малювали малюнки на тему Незалежності.
Ще однією складовою святкового дня стало проведення спортивних змагань, організованих Іваном Косминою: армреслінг, піднімання гирі, перетягування канату, настільний теніс та волейбол. Глядачі були захоплені спортивними змаганнями, особливо перетягуванням канату.
По завершенню концертної програми начальник відділу культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури та спорту Гусятинської селищної ради Сергій Рижевський разом із ВО старости Оксаною Чичун вручили грамоти переможцям.
Тож 26 серпня, для мешканців сіл Суходіл та Вільхівчик видався яскравим, насиченим і сповненим вражень!
























































































Немає коментарів:

Дописати коментар