субота, 6 жовтня 2018 р.

З теплом і любов’ю Гусятин привітав вчителів


На головній сцені Гусятина, у приміщенні комунального закладу «Центр культури і дозвілля», 5 жовтня відбувся святковий концерт присвячений Дню вчителя.


Сьогодні,  неможливо уявити повноцінного життя без мудрого наставника, вчителя, педагога, вихователя, без тих людей чиї слова і знання, як паростки проростають у житті кожного з нас. Чиє терпіння, розум і щоденна праця відкривають багатогранність світу знань. І недивно, що День вчителя – це свято яке приходить у кожну домівку, у кожне серце і єднає всіх нас у прагненні сказати щире «Дякую!».

Тож, користуючись такою нагодою відділ культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури та спорту Гусятинської селищної ради спільно із КЗ «Центр культури і дозвілля» та навчальними закладами міста стали організаторами концерту під назвою «Доземний уклін дорогі учителі!».

Після вітального слова голови громади Михайла Левицького святковий вечір відкрив дитячий хореографічний колектив «Надзбручаночка» композицією «Україна – це ми!», мистецький керівник Олеся Мазур.

Перлинками свята, які  не залишили нікого байдужими у залі були найменші учасники заходу, вихованці Гусятинського дитячого садочка «Дзвіночок». Малеча щиро потішила гостей свята флешмобом, віршами, а також піснею «Щастя», яку вони підготували у подарунок вчителям під керівництвом свого наставника Ірини Осиф.

Вітальну естафету дошкільнята передали хореографічному колективу «Надзбручаночка», який порадував присутніх у залі ще однією своєю роботою «Дівоча дискотека».

Також окрасою святкового вечора стали виступи вокалістів-вихованців комунального закладу «Гусятинська музична школа»: Вікторії Мазур, Анастасії Павлишин, Катерини Ониськів, Дарини Мисько керівник Галина Дубінська. Також слухачі радо вітали виступи дуету гітаристів Юрія Лазенка Віталія Підгорецького (викладач Алла Цільо), ансамблю скрипалів «Віоліночка» (керівник Наталія Марцінковська), дуету піаністів у складі Світлани Скрупської та Лесі Кондратюк.

Наступною не менш позитивною, світлою і теплою частиною свята стали творчі подарунки від вихованців та педагогів Гусятинського центру дитячо-юнацької творчості: Оксани Лаврів, Івана Мальованого, Христини Ковальської, хореографічної групи «Фантазія» (керівник Оксана Мануйлова).Окремо слова привітань звучали на адресу колективу Гусятинської дитячо-юнацької спортивної школи, а доповнили свято добрі побажання адресовані колективу  Гусятинського коледжу ТНТУ ім. Івана Пулюя, без щоденної праці якого теж неможливо уявити сьогоднішній Гусятин.

Завершили вечір виступи студентів Гусятинського коледжу ТНТУ ім. Івана Пулюя: Тетяни Фуг та Софії Чичун, а також досвідчених вокалістів міста Надії Туткалюк та Вадима Мазура.Ніхто з педагогів цього дня не залишився без тепого слова, подарунку і щирого доколінного «Дякую!» 
















 


Немає коментарів:

Дописати коментар