пʼятниця, 18 травня 2018 р.

Гусятинські депутати особисто оцінили стан приміщення комунального закладу «Центр культури і дозвілля»


Днями гусятинські депутати на влансі очі побачили і оцінили стан та зміни будівлі раніше гусятинського будинку культури, нині комунального закладу "Центр культури і дозвілля"


Як ми вже повідомляли, у комунальному закладі «Центр культури і дозвілля»  почалися масштабні ремонтні роботи. Нині оновлено кілька кабінетів, в одному з них працює гурток «Умілі ручки»,  завершується ремонт санвузлів на другому поверсі, тощо.

16 травня депутати Гусятинської селищної ради Леонід Іванович Сороколіт, Світлана Анатоліївна Байталюк, Ігор Йосипович Бантрух, Ярослав Євгенович Мельник, Аркадій Книш та староста села Суходіл Ігор Галябарда разом із головою Гусятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Михайлом Левицьким завітали у гості до комунального закладу «Центр культури і дозвілля» і разом із начальником відділу культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради Сергієм Рижевським та ТВО директора комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Олесею Мазур ознайомилися із внутрішніми перевтіленнями та обсягами майбутніх робіт по оновленню будівлі.

Так, зокрема, у перспективі необхідна заміна каналізаційних труб, оновлення фасаду, заміна системи водовідведення, тощо.

Депутати та посадовці внесли корективи у плани засновників та органу управління центру та засвідчили свою підтримку у реалізації задуманого.


Немає коментарів:

Дописати коментар