вівторок, 15 травня 2018 р.

У Гусятині оспівували красу і лагідність мам


  У День матері гусятинська малеча з усією дитячою щирістю, ніжністю та любов’ю оспівувала красу, турботливість та доброту своїх матерів.

  
13 травня, з нагоди святкування Дня матері у Гусятині відбулося кілька радісних і урочистих подій, які, безсумнівно, змусили посміхнутися багатьох.
  
Найочікуванішою подією дня став масштабний, яскравий і незабутньо теплий концерт, організований колективом та вихованцями Гусятинського районного центру дитячої та юнацької творчості.
  
Концерт, за підтримки відділу культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради, пройшов на головній сцені містечка у комунальному закладі «Гусятинський центр культури і дозвілля».
  
Голова Гусятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади Михайло Левицький  щиро привітав всіх присутніх матерів із цим світлим, зворушливим святом та подарував матерям квіти.
  
Спільну молитву за матерів очолив настоятель храму Покрови Пресвятої Богородиці отець Петро Гудима та семінаристи вищої духовної семінарії імені патріарха Йосипа Сліпого.
  
Прикрасив святковий вечір і спів а-капела родини Капшіїв.
  
Під час святкової програми на сцену вийшло близько 100 юних артистів. Особливо тепло і радісно зустрічали глядачі найменших учасників свята 3-4-річних– хлопчиків та дівчаток.
  
Присутні у залі мали змогу насолодитися як вокальними, так і хореографічними номерами.
  
Окрім святкового концерту на Гусятинських мам чекав ще один сюрприз – акція «Подаруй листівку мамі», яку за ініціативи відділу культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради організували та провели вихованці естрадно-театрального гуртка «Зоряні вітрила» та мистецького гуртка «Умілі ручки», що діють при КЗ «Гусятинський центр культури і дозвілля».

Детальніше про заходи у фоторепортажі.  



















                     




















1 коментар: