вівторок, 12 лютого 2019 р.

ДАВАЙТЕ ДОПОМОЖЕМО АНГЕЛІНЦІ ЗДІЙСНИТИ ЇЇ МРІЮ.


Працівники відділу кульутури і туризму Гусятинської селищної ради та структурних підрозділів відділу (Гусятинський ЦКіД) уже другий рік у День Святого Валентина, організовують благодійні акції, щоби поділитися любов’ю  з тими людьми, хто цього найбільше потребує.
У 2018-му саме така акція стала суттєвою допомогою родині Олега Славського з Перемилова. Сьогодні хлопчик вже чує мамине «люблю»…
Напередодні свята ми дізнались про хворобу молодої мами з Новосілки – Люби Глазкової, якій майже чотири роки тому «відмовили» нирки, а нещодавно з нею стався інсульт і  боротьба за життя жінки стала ще складнішою.
 Любов Глазкова потребує трансплантації нирки. Рідні сподіваються, що за допомогою небайдужих їм вдасться назбирати потрібну суму, а це більше 70 тисяч доларів.
До мами привозять маленьку донечку Ангелінку (8 років), яка хоче чути мамине «люблю» і сьогодні, і ще багато років.
Давайтте  допоможемо дівчинці здійснити її мрію. 

Рідні мріють про те, що Любі зроблять трансплантацію нирки. Це єдиний шанс для неї не тільки повернутися до нормального життя, а просто жити. За здоров’я Люби моляться віруючі різних конфесій у різних куточках світу.Найбільше просить Бога,щоби мама видужала і повернулася додому її маленька донечка Ангелінка.
 Звертаємось до усіх, хто небайдужий до чужої біди і може допомогти Любі Глазковій : допоможіть молодій мамі подолати недугу  і повернутись додому.
Контактний телефон : Ірина Мизак – сеста Люби 067 864 59 45
Реквізити для допомоги:
ОЩАДБАНК 5167 4901 6957 0240 – ГЛАЗКОВА ЛЮБОВ ВОЛОДИМИРІВНА


Немає коментарів:

Дописати коментар