середа, 18 липня 2018 р.

У дружньому колі гусятинської родини відбулося свято «Українська родина, як зірка єдина»


17 липня у приміщенні КЗ «Центр культури та дозвілля» відбувся дуже затишний і світлий захід присвячений найціннішому у житті кожного з нас - родині.

Творчі родини Гусятина: Лазенко, Мазур, Павлишин, Гудими та Лукіянець порадували всіх присутніх своїми родинними талантами і творчими здобутками.

Кожна родина виходячи до глядача, розповідала присутнім про те чим щиро пишаються, у чому їхня сила і особливість.

Відкрив захід «Український привітальний танець» у виконанні танцювального колективу «Надзбручаночка», керівник Олеся Мазур.

Першою родиною, яка вийшла до глядача, стала сімя Лазенків. Її історія бере початок у 2004 році, на сьогодні гордістю і надією родини є два талановитих синочка Юрій та Назарій. Саме у їхньому виконанні звучали «Їхав козак за Дунай»  та «Як тебе не любити Києве мій».

Другою родиною, яка порадувала присутніх своїми музичними талантами стала родина Мазур. Мама і дружина – Олеся Мазур зробила невеличку презентацію сім’ї, а голова родини - Вадим Мазур разом зі своєю донечкою Вікторією заспівали дуетом «Пісня про донечку». Ще один музичний подарунок присутнім подарувала сама Вікторія, виконавши пісню «Грай моя мила музико грай».


Також окрасою святкового вечора стала родина Павлишин. Мама з синочком Денисом і донечкою Анастасією розповіли кілька слів глядачам про свої традиції та історію, поділилися своїми рецептиками щастя і затишку. Після чого Анастасія виконала «Дорога додому» та «Я запрошую вас».

Також не відмовилася від участі у такому затишному святковому вечорі родина Гудими. Присутні довідалися про історію створення доружньої сімї, яку люблять та поважають у місті. Отець Петро дав кілька настанов присутнім, як берегти і чим кріпити свої сім’ї, після чого у дуеті зі своєю дружиною під власний музичний супровід виконали два пісенні твори «Батьки мої» та «Мамо, моя рідна мамо».


І концертну частину вечора завершувала родина Лукіянець, окрасою і гордістю якої є дві співочі і талановиті донечки Олеся та Марійка. Дівчата окрім коротенької розповіді про свою сімю потішили присутніх виконанням дуетом пісні «Батьки мої», та музични
м твором «Мамина стежина» у виконанні Олесі Лукіянець.

У завершенні свята родини - учасниці концерту отримали пам’ятні подарунки, а всі гості і присутні у залі були запрошені до святкового фуршету.


Як зазначають гості заходу організаторам вдалося створити дуже дружню, добру і по-сімейному затишну атмосферу.


Немає коментарів:

Дописати коментар