четвер, 12 квітня 2018 р.

До Міжнародного дня рок-н-ролу гусятинським школярикам влаштували дискотеку

12 квітня, у Гусятині, в приміщенні комунального закладу «Центр культури і дозвілля» відбулася дитяча тематична дискотека присвячена Міжнародному дню рок-н-ролу.

Організаторами виступили: відділ культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради та КЗ «Центр культури і дозвілля».

Дітям, які зібралася на танцювальну вечірку, було коротенько донесено історію і суть стилю рок-н-рол, також спільно з ведучою було вивчено кілька основних танцювальних рухів, що дозволило дітлахам цілком органічно і злагоджено витанцьовувати під всесвітьо відомі рок-н-рольні композиції. І хоч на першу таку вечірку прихід дітей був не масовим, проте настрій і позитив був головним забарвленням заходу.

Як зазначають організатори, основною метою проведення подібної вечірки, було прагнення показати дітям, що є альтернатива комп’ютерам і гаджетам, а відпочивати разом весело.

«Нинішні діти дуже розвинені, вони допитливі і активні, проте нерідко, батькам доводиться багато сил витрачати на боротьбу і протистояння штучному інтелекту, адже для сучасних дітей комп’ютери, телефони і планшети - найкращі друзі, що негативно впливає на фізичний стан дітей. Провівши таку вечірку, ми мали намір показати дітям іншу реальність ту в якій ми насправді живемо, і довести їм, що тут танцюючи, граючись разом, можна отримувати набагато більше живих емоцій і вражень. А ще вчитися головному мистецтву - спілкуванню один з одним», - говорять у «Центрі культури і дозвілля».

Крім того, ще додають, що дуже хотілося б аби нинішня малеча підростаючи, знала, що у Гусятині є місце де їх завжди раді бачити, де їм охоче запропонують багато можливостей весело та змістовно провести час. І не менш важливим є бажання відродити у місті традиції танцювальних вечорів.

Немає коментарів:

Дописати коментар