пʼятниця, 30 березня 2018 р.

У Гусятині до Великодня на площі розписуватимуть великі писанки

Напередодні одного з найбільших свят усього православного світу - Великодня, у Гусятині буде проведено масштабний інтеграційний захід "Великдень об'єднує". У рамках якого відбудеться і виставка - ярмарка, і майстер - класи з писанкарства, і спільний розпис великих писанок.
 

Організаторами заходу виступають: відділ культури, туризму, молоді та сім’ї, фізкультури і спорту Гусятинської селищної ради, Гусятинський районний центр дитячої та юнацької творчості  та громадська організація "Надзбручанський край".

Як зазначають організатори, цей захід буде цікавим як дорослим, так і дітям. Гості зможуть і відпочити і насолодитися спільною творчістю. Окрім головного дійства, яке заплановане у рамках інтеграційного заходу "Великдень об'єднує" всі охочі зможуть прийняти участь у розмальовуванні великих писанок, що чекатимуть на гусятинців  на площі, поруч фонтану.

Також за словами організаторів, Ірина Корніцька - художній керівник гуртка образотворчого мистецтва "Умілі ручки", що діє при КЗ "центр культури і дозвілля" проведе майтер-класи з писанкарства для всіх охочих.

"Діятиме на площі і виставка-ярмарка до участі в якій ми запрошуємо всіх, незалежно від віку, творчих мешканців містечка. На ці вироби можна буде не лише подивитися, а і придбати щось собі, чи на згадку про подію, чи для оформлення свого будинку до свята", - уточнють оранізатори.

Крім того, у рамках заходу  у спеціально облаштовану скриньку можна буде покласти Великодній подарунок: чи то писанку, чи то листівку для наших воїнів в АТО, всі зібрані подарунки обов'язково буде переденано у бойові підрозділи на території проведеня АТО.

Довідка:

Захід запланований на 5 квітня на 14:30 (площа поруч фонтану). До участі запрошуються всі охочі.
                                                                                       підготувала Наталія Подуст

Немає коментарів:

Дописати коментар